Våganes videre til 3. runde!

Våganes sitt A-lag har slått Madla sitt 3. divisjonslag i Rogalandscupen!

Før kamp får Anders Yttrvik, Ole Vedøy, og Thomas Hansson æren av å ta de straffene for Våganes som skal utlikne divisjonsforskjellen på lagene. De takker for tillitten og setter straffene sine i mål, og Våganes får et perfekt utgangspunkt med 3-0 i sekken før kampen settes i gang.

Kampen begynner litt nervøst for Våganes sin del. Madla tar kontroll, og styrer det meste de første ti minuttene, uten å komme til så mange store målsjanser. Våganes hever seg betraktelig, men får alikevel en i fleisen etter et gjennomspill over forsvaret. Bare få minutter etter svarer våganes på direkten. Bjørnar Eikeland Svendsen blir spilt perfekt igjennom av en lang ball fra Anders Tangen. Bjørnar tar med seg ballen og holder madlaforsvarerne på avstand og banker ballen i mål.

Madla klarer å skåre noe, men lagene går til pause med stillingen 4-2 til Våganes.

Andre omgang starter vi meget friskt. Thomas Hansson slår en pasning til Erik Olaf Hille som får forsert et par spillere, og får satt ballen i mål med et flott skudd rett innenfor 16 meteren. Fem minutter etterpå kombinerer Thomas Hannson, og Anders Yttervik et vakkert trekantspill Thomas får ball. Han gir den til Anders Yttervik som tar en slepen pasning på en touch med utsiden av foten til Thomas som er på vei inn bak forsvarerne i et lurt løp. Thomas Hansson befinner seg alene med keeper, og setter ballen enkelt i mål. Våganes leder altså litt småsensasjonelt 6-2 mot Madla som ligger tre divisjoner over dem i divisjonshierarkiet. Selve kampen uten straffer ledes også av Våganes 3-2.
Den kanskje største farligheten deres kommer ved at to Madlaspillere forserer en spiller pluss keeper, og nærmest har åpent mål. I siste sekund står Cato Lie der, og redder på streken. Helt på tampen kommer derimot Madla tilbake med et par scoringer. Rett før vi går inn på overtiden mottar en Madla-spiss en ball. Han vender opp og sender et vakkert volleyskudd som går utagbart for keeper Stian Miljeteig. Så på overtid av overtid får de enda et mål, men det hele ender altså med 6-4 til Våganes! Nå venter en ny motstander til 3. runde.

Madla spillerne trøster hverandre etter at de ble slått ut av Våganes i Rogalandscupen.:)

Comments are closed.