Våganes-Vardeneset II

Det var Mandag kveld kamp mot en av tabelltoppene i form av Vardeneset II.Våganes får en pangstart på matchen.
ål 1-0: Flott raid fremover av Ole Vedøy fra sin venstre back posisjon. Han passer til Anders Yttervik. Anders «Ayo» Yttervik klinker den inn til side for keeper. (14min)
Mål 1-1: Vardeneset får inn et tullemål. Et innlegg. Blir et sleivspark fra en spiller. Flakser seg inn bak keeper Øyvind Reiersen. (16min)
Mål 1-2: Høy ball. Keeper Øyvind Reiersen går opp. Dårlig kommunikasjon fra medspiller resulterer i at keeper bokser i stedet for å ta ball i fast grep. Vardeneset spiller plukker nedfallsfrukt og Vardeneset II scorer på sin andre sjanse i kampen. (26min)
Lagene går til pause. Vil si at det har vært jevnspilt med overtak til Vardeneset II når det kommer til å trille ball. I antall sjanser står det likevel 6-3 på blokka mi ved halv tid.
Andre omgang settes i gang. Det er uten tvil Våganes som jakter i denne omgangen. Laget nærmer seg mål og Cato føler at et mål må komme ette hvert. Det skulle ta sin tid men du vet. Den som venter lenge på noe, venter på noe godt.
Mål 2-2: Thomas Erik Sande med lissepasning til Gisle Osaland. På direkten smeller han av ei kanonkule og smukk Våganes har utliknet. (87min)
Kampen ut skulle vise seg å bli et drama uten like.
Våganes var virkelig i dytten nå å fikk beskjed fra Cato om å «peisa» på det med hadde av krefter. Våganes har flere muligheter til å få med alle poengene men så skjer det som kan skje.
Mål 2-3: Våganes blir straffet på en kontring i mot etter nettopp å ha vært farlige selv fremover. Vardeneset II kommer seg igjennom og scorer på det som nesten kan karakteriseres som deres tredje målsjanse i kampen. Dette er en overdrivelse fra meg men ikke en veldig stor overdrivelse for å si det sånn. (90+4min)
Våganes får null poeng i en jevn kamp der jeg vil si Våganes var det beste laget. En kamp vi hadde fortjent seieren mer enn dem synes jeg. Vi viser i kveld at vi er i stand til å «fighte» med topplagene i puljen vår. Fortsetter vi med det fremover vil vi ta med oss noen lette poeng her og stjele med oss noen vanskeligere poeng der og kanskje klarer vi å ta igjen Sunde og Sandved som ligger rett over oss på tabellen.

 

Comments are closed.