Våganes – Suldal

 

Det var på Fredag kamp mellom Våganes – Suldal.
Tidligere i uken var det stor usikkerhet om vi skulle spille denne kampen allerede på Fredag grunnet Våganes spiller Helge Bues bråe bortgang i en trafikkulykke på Tirsdag. Etter et spillermøte på Onsdag bestemte vi oss for at vi skulle spille kamp. Rett før kampstart hadde vi ett minutts stillhet for vår venn Helge. Alle Våganes spillere spilte også med sørgebånd i denne kampen. Vi var alle klare på at dette var en kamp vi skulle vinne for Helge.
Mål 1-0: Anders Yttervik slår en perfekt corner til Thomas Erik Sande som går til værs og header ballen i mål. (7min)
Mål 2-0: Erik Olaf Hille med lur ball til Are Stokkenes. Are med lang ball til Thomas Erik Sande som header ballen over keeperen som er på halvdistanse. (36min)
Mål 2-1: Suldal har fått straffespark. Settes til høyre for keeper. Nyervervelsen Øyvind Reiertsen er på ballen, men må innse at håndleddet er litt for svakt til å dytte ballen utenfor farlig sone. (40min)
Mål 3-1: Marius Persgård med en lang god ball til Thomas Hansson. Hansson er sterk som en «bjønn» og knuser to stk i duell og lobber ballen flott over keeper. (44min)
Lagene går til pause med 3-1 ledelse til Våganes.
Mål 4-1: Thomas Erik Sande til Thomas Hansson. Tilbake til Thomas Erik Sande på en touch. Han er igjennom og legger på til 4-1 til Våganes. (55min)
Mål 5-1: Even oppe på visitt på høyrekant fra sin høyre back posisjon. Et perfekt slått innlegg til en på laget som jeg ikke har på mine papirer. Kan det ha vært Bjørnar som la på til 5-1? (58min)
Mål 6-1: Niclas med en brilliant pass t Hansson. Klakk inn i målet. Trener Cato skulle egentlig bytte ut Hansson, men lot han bli på banen lenge nok til å notere seg for nok et mål. Dette er kun en av flere taktiske genistreker fra sidelinjen fra Cato. Synes jeg hørte noen snakke om coaching i verdensklasse underveis i kampen, men det kan jo være jeg bare har hørt min egen stemme i hodet? (65min)
Mål 6-2: Suldal noterer seg for sin andre i et mål som helt klart burde ha vært annullert for offside. (85min)
Vi visste alle at det ville bli vanskelig å fylle tomrommet til Helge inn mot denne kampen, og det vil det for fremtiden alltid være for han var en bærebjelke for dette laget både på og utenfor banen.
Det ble altså en solid  6-2 seier til Våganes denne kvelden. En kamp som lett kunne ha gitt større seiersmargin også. Det ble som Suldals oppmann sa: » Dette var en kamp mellom gutter og menn» og det oppsummerer egentlig greit denne kampen.

 

 

 

 

Comments are closed.