Våganes Fotballklubb – oppstart trening for 5-åringer

Hvert år er det mange ivrige 5- og 6-åringer som gjerne vil begynne på fotball. Vi i Våganes Fotballklubb ønsker å legge til rette for å ta imot gutter og jenter som vil prøve seg på en aldri så liten karriere i klubben vår.

Vanligvis kommer spillerne først i kontakt med Våganes når de begynner i 1. klasse, men for noen år siden startet vi for aller første gang med et lag med 5-åringer, altså de som går det siste året i barnehage.

Våganes Fotballklubb er plassert midt imellom Røyneberg og Grannes skole og ligger idyllisk til med historiske Hafrsfjord som nærmeste nabo. Klubben har ca 220 medlemmer og er i utvikling, både med hensyn til antall medlemmer, kompetanse og anlegg. Vi er så heldige at vi råder over 2 gressbaner, 1 kunstgressbane og 2 binger. Vi har et klubbhus med bl.a. møterom, kjøkken, materialrom og garderober med dusj og toalett. Gressbanene stenges i vinterperioden, men da bruker vi Røyneberg og Grannes skole sine gymsaler for trening inne.

Nå er vi klare til å starte den første økten, og vi har en intensjon om at den første treningen starter på tirsdag 4. september kl 1700-1800 i bingene.

Det er bare å møte opp på Våganes, så setter vi i gang!

Kontaktperson er Stian Miljeteig:   Tel. 971 91 780; epost: stian.miljeteig@em1.no

Comments are closed.