Seier mot Forsand

Det var på Fredag kamp mellom Forsand – Våganes. Det var god stemning blant spillerne oppover mot Forsand for anledningen i buss. Det som blir møtt oss av gressmatte på Forsand må vel rett og slett karrakteriseres som katastrofalt. Jeg trodde at Våganes sin gressmatte var på veksten i år men det er tydelig at den tørre våren og vinteren har satt sine spor på andre gressmatter i større grad enn på vår egen på Neset. 
Forsand tar kommandoen om kampen på den tunge Forsandmatten som en vel kan kalle en åker uten større overdrivelse.
Mål 1-0: Våganes teller ikke opp bak og på et innlegg fra siden får to Forsandspillere stå alene i boksen. Den ene får gjort det som skal til for å få ballen i mål. Våganes har fått en meget tøff start på denne kampen. (12min)
Første omgang er et stort gjesp for en skadet Cato Lie på sidelinjen. Det er ikke akkurat festfotball utpå der. Det er mye lange baller fra begge lag, og det hele er en stor krig der Forsand stort sett vinner alt av 1. 2. og 3. baller. Likevel noterer begge lag seg med noen brukbare sjanser. Det var Kenneth Fossøy som skulle bli den første til å bringe litt glede til Våganes denne kvelden.
Mål 1-1: Erik Olaf Hille snapper opp en ball og passer til Kenneth Fossøy. En av Våganes aller beste høyreføtter avanserer 5 meter før han sender av gårde et hardt skudd mot mål. Det skamharde skuddet har fin retning og får en retningsforandring via en Forsandspiller. Skuddet hadde mest sannsynlig gått inn alikevel og Kenneth blir kreditert med sitt aller første mål for Våganes i kamp. På trening er det derimot blitt mange fra den rutinerte ringreven. (41min). Lagene går til pause med 1-1.
Mål 1-2: Anders Yttervik med gjennomspill til Adil Lakrimi. En iskald Adil Lakrimi gjør som har gjort så mange ganger før i sin fantastiske karriere og setter ballen enkelt forbi keeper. (58min)
Våganes er nære på å øke flere ganger. En feilaktig annulert offside ble det i denne kampen også.
Ellers var Cato meget misfornøyd med at dommeren ikke følgte med på langkastene til den ene Forsand spilleren. Han sprang jo flere meter inn fra gressmatte streken på kastene. Da jeg informerte dommeren om det ble han bare sur på meg. Han fulgte med på feltet og holdinger. Han burde vertfall ha fulgt med i etterkant men det gjorde han altså ikke, og det er skuffende. Ellers var også en skadet Cato Lie også farlig fremme på et langt innkast. Stussen traff en tue og spratt derfor vekk fra mål. Forsand presset på men fikk aldri som kjent ballen i mål.

 

 

Comments are closed.