Imponerende snuoperasjon for A-laget!

Det var i kveld kamp mot borte mot Øvre Steinar på Midjord.
Våganes starter svakt å havner kjapt på defensiven. Øvre Steinar er friske og det ligger i kortene at et mål til Øvre Steinar ligger i luften. Våganes er heller ikke ufarlige og kommer til et par sjanser. Blant annet er Anders Yttervik i god posisjon på et skudd med 45 graders pasning fra Thomas Hansson. Kun en ryggsekk gjør at ballen går like over. (min22)
Mål 1-0: Øvre Steinar fosser frem på vingen. 45 grader pasning 1-0. (32min)Anders Yttervik med et kjempeskudd. Går like utenfor. (35min)
Mål 2-0: Øvre Steinar igjen på høyrevingen sin. Perfekt 45 grader. Skudd skytes skamhardt i tverrkrysset. (35min)Lagene går til pause med 2-0 til Øvre Steinar. De har dominert banespillet men når sjanser telles opp så er det relativt jevnt.
Mål 3-0: Øvre Steinar spiller ballen over sidelinjen på sin egen banehalvdel. Våganesbenken signaliserer til dommeren at ballen er klart over. Øvre Steinar hadde ansvar for å vinke på den siden. Problemet var at han som vinket sto helt på andre siden med 20 stk. publikummere imellom seg. Ergo hadde han null mulighet til å se at ballen var over linjen. Resultatet av dette er at Øvre Steinar får en solid kontring og legger på til 3-0. Lagleder Cato er nå lettere irritert på benken. (49min)
Mål 3-1: Anders Yttervik slår corner. Thomas Hansson header inn. Adil får beinet på ballen og vips så er det 3-1. Nå er det kamp igjen. (52min)
Mål 3-2: Adil Lakrimi fighter som bare det i en duell og får sendt ballen på mirakuløst vis videre til Thomas Erik Sande som chipper ballen over keeper. (61min)
Fra nå av er det bare et lag på banen og det er Våganes. Vi dominerer totalt. Det var så mange sjanser at jeg måtte skrive til i morgen tidlig dersom alt skulle nevnes.
Mål 3-3: Bjørnar Eikeland Svendsen demper og tar ballen med seg i en og samme bevegelse. Han klarer på et vis under meget sterkt press å passe ballen videre til Anders Yttervik som får fyrt av et skudd fra en ball som kommer dabbende mot han. Enkelt til side for keeper. Våganes har nå snudd 3-0 til 3-3 på 22 minutter. (72min)
Temperaturen koker de siste 20 minuttene på Midjord. Dommeravgjørelser går imot Våganes. Det var det i hvert fall ikke noen tvil om. Cato Lie på benken er ikke nå lettere frustrert over dommeren, men desto mer kraftig forbannet.
Våganes kommer til en firpelsjanse der Øvre Steinar redder fire ganger på streken i løpet av fem sekunder. Dette skjer på vei inn i det 90 minutt. Skal Våganes virkelig ikke få den rettferdige scoringen som skulle resultere i en velfortjent seier borte mot et av topplagene i divisjonen?
Mål 3-4: Adil Lakrimi kuter frem på vingen. Klassisk 45 grader til Thomas Erik Sande som sender Våganes i en velfortjent ledelse. (90+2)
Er ikke annet å si i skrivende stund at rettferdigheten på fotballbanen seiret til slutt og at det var en magisk kamp med høy temperatur i sluttminuttene. 2. omgang var helt klart årsbeste omgang for vår del. Solid innsats i kveld gutter. Og med det var dette referatet over og Våganes kontrakt for 2014 sesongen i 5 div er langt på vei i boks.
Mvh Cato

Comments are closed.