A-lag vinner borte også!

Det var på Lørdag kamp borte mot Suldal. Allerede en uke før kamp så jeg at det ville bli problemer med å stille lag grunnet bryllup, utdrikningslag, skiftarbeid, konfirmasjoner osv. Akkurat 11 mann var det vi klarte å stille til denne livsviktige kampen. En totalt sett bra 11er. Gjett om alle de som ikke hadde mulighet til å bli med skulle gå glipp av noe. For det ble en ganske så sensasjonell dag oppe på Suldal. For en kamp det ble…………………
5 minutter spilt. Even Brandal blir grisetaklet bakfra fra en Suldal spiller. Våganes spillende trener og for dagen en bauta i forsvaret gir beskjed til dommer at på slike taklinger må han slå ned på med en gang, så lenge vi bare hadde tatt turen opp med 11 mann. På sidelinjen står de godt voksne trenerne til Suldal og oppmuntrer til grisetaklinger etter min kommentar. Ikke akkurat særlig fairplay å prøve å skade spillerne fordi vi ikke har innbyttere klar. Even kommer seg aldri etter grisetaklingen. Han forsøker å teipe seg på sidelinjen men må kjappt konstatere at han bare får stå en plass på banen å brukes som vegg ol.
Har en mistanke om at halve Suldal hadde stillt opp til denne kampen. Det var ca. 70 tilskuere hvorav 7 av dem var russ. Magnar Utsola var så heldig å samle hele 5 av 7 Suldalrussekort. 2 av Suldølingene hadde desverre ikke russekort men Maggie var smørblid likevel.
1. omg var et gjesp av en kamp med et lavt tempo til 5. div. å være. De presser oss til tider men sliter med å få ballen i mål. Magnar Utsola keeper for dagen gjør noen meget bra sweeper innvolveringer og gjør det vanskelig for den utrolig kjappe unge Suldalspissen. For meg virket det som at dette Suldal laget slet veldig med selvtilliten. Bedre blir det ikke for dem når vi etter hvert skal nedsable dem i andre omgang med kun 10 spillere på banen.
Lagene går til pause med 0-0. Våganes har vært fullt på høyde med Suldal selv med  en meget skadd Even  Brandal utpå  banen.
Even Brandal tas av banen. Vi finner ut at han ikke er i stand til å stå i mål grunnet skaden sin. Suldal ser at et Våganes lag går utpå banen i 2. omgang med kun 10 spillere. Kanskje skulle akkurat dette gå til hodet på dem.
Mål 0-1: Remi Hagen fighter bra på midten og liggende slår han en bra pasning fremover til Bjørnar Eikeland Svendsen som befinnere seg alene med keeper. kaldt å sikkert slås ballen bak den gode Suldal keeperen. (47min)
Mål 0-2: Hansson forserer på vingen. Dribler seg forbi flere Suldal spillere. Totalt 4-5 spillere mener jeg det var. Uselvisk 45 gradet til Bjørnar Eikeland Svendsen. Våganes har doblet. (70min)
Mål 0-3: Våganes kommer til flere sjanser å Remi Hagen snapper en ball fra en Suldal forsvarer og sprinter mot målet. Setter ballen kaldt til side for keeperen og Våganes har tatt en komfortabel 0-3 seier med 10 mann i hele 85 minutter. (85min)
Kort oppsummert: Suldal ville frem. Våganes stod vanvittig godt defensift å straffet Suldal på en meget effektiv måte. Vi kunne scoret mer og Suldal burde nok også scoret mål for å si det sånn. Suldal dro aldri opp tempoet i kampen, noe vi skal være glad for grunnet vi var ti mann så å si hele kampen. Dette her var en lagseier med stor L. GRATULERER GUTTER!!!!

Gleder meg UTROLIG til Øvre Steinar på Tirsdag. Klarte vi dette her oppe skal vi klare å vinne mot han Steinar også.:)
Husk å stem på VB på Suldalkampen.
mvh Cato

Comments are closed.